|
kuchnie Kraków
|
|
07-10-2010, 12:12 PM
|
|||
|
|||
|
kuchnie Kraków
Moi rodzice gdy tylko zrobi się ciepło zaczynają robić remont mieszkania,ja zaoferowałam swoją pomoc przy kuchni,kiedys zajmowałam sie projektowaniem i urządzaniem kuchni,pracowałam w znanej firmie-meble kuchenne Kraków,więc jakieś doświadczenie mam a moi rodzice mi ufają ,więc myśl że sobie poradzę i będą zachwyceni. http://www.redwall.pl Kuchnie Kraków -takie hasło wpisałam sobie w wyszukiwarkę i wyskoczyło mi kilkanaście firm,weszłam więc na ich stronki żeby poszukać inspiracji i powiem że niektótre projekty były naprawdę fajne i znalazłam całe mnóstwo ciekawych projektów.Kuchnie na wymiar Kraków-to też bardzo dobra firma.Remont kuchni wymaga dużego zaangażowania się mojej mamy,zreszta ona jest zachwycona moimi projektami i żadko się zdaży że się jej coś nie podoba,ona starsznie lubi kolor żółty i jego odcienie,więc w takim kolorze będzie kuchnia,meble więc będą albo bardzo badzo brązowe albo białe ,tego własnie dokładnie nie wiemy bo ciężko jest się zdecydować.Wpadłam na pomysł że zrobię takie projekty na papierze ,uwzględniając wszystkie meble i dodatki łącznie z kolorami mebli i ścian,wtedy będziemy wiedziały jak to wygląda i łatwiej będzie nam coś wybrać.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
News!