Hello There, Guest!

- Login
- Register

News!
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful...

Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Wycena przedsiębiorstwa
07-10-2010, 12:18 PM
Wycena przedsiębiorstwa
Mój tata ma gospodarstwo rolne i ma zamiar zacząć powoli sprzedawać wszystkie pola rolne i niepotrzebne budynki użytkowe tzn róznego rodzaju stajnie czy zagrody,ponieważ zwierząt nie ma w nich juz dawno.Prosił mnie więc żebym poszukała mu w Krakowie jakiegoś biura które zajmuje się wyceną przedsiębiorstw,wycena przedsiębiorstw to takie dość trudne zajęcie i pewnie niewiele osób się tym zajmuje,dlatego myślę że nie będzie łatwo znaleść taką osobę ,może prędzej przez jakieś biuro ,moja koleżanka ma biuro rachunkowe Kraków i ma też inne dodatkowe zajęcia ale nie jestem pewna czy u niej można zrobić taką wycenę mienia. http://www.jesiolowscy.com.pl Wycena przedsiębiorstwa musi polegać na tym że najpierw rzeczoznawcy oglądają takie pomieszczenia lub inne przedmioty do wyceny i podają stan w jakim dana rzecz się znajduje i potem nie wiem czy sami czy komuś zlecają wycenę.Mam nadzieję że znalezienie takiej osoby do wyceny nie będzie bardzo trudne i w internecie coś znajdę.Teraz w internecie można wszystkiego poszukać ,a jeżeli nawet nie dokładnie tego czego szukamy to mamy słowa pokrewne i po nich napewno dotrzemy do sedna naszej sprawy.Mój tata nie spieszy się ze sprzedażą ,jednak jest pewien że to nie uniknione,ponieważ coraz częściej narzeka na zdrowie i już nie ma tyle sił co kiedyś,mam więc nadzieję że choć trochę mu pomogę i znajdę osobę do wyceny przedsiębiorstwa mojego taty.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

Hostel kraków - zaprzyjaznione - wyciagarki - zaprzyjaznione - kolorowe soczewki kontaktowe - zaprzyjaznione - program lojalnośœciowy - zaprzyjaznione - protetyk Kraków - zaprzyjaznione - endermologia kraków - zaprzyjaznione - soczewki kolorowe - zaprzyjaznione - krakow accommodation - zaprzyjaznione - cyklinowanie kraków/a>
prawo administracyjne • Odżywka Prolab Pure Whey gdzie kupić? • dobry dentysta warszawa • Najlepsze Odżywki dla sportowców • kulturystyka i Trening potrzebuje porady. • Bez pracy nie ma kołaczy :( • Naturlane Odchudzanie jest najlepsze na sywletkę. • Miłość a Zdrowie i uroda czy ma wpływ? • Najlepsza na odchodzanie jest Dobra dieta stosowana racjonalnie