|
Wycena przedsiębiorstwa
|
|
07-10-2010, 12:18 PM
|
|||
|
|||
|
Wycena przedsiębiorstwa
Mój tata ma gospodarstwo rolne i ma zamiar zacząć powoli sprzedawać wszystkie pola rolne i niepotrzebne budynki użytkowe tzn róznego rodzaju stajnie czy zagrody,ponieważ zwierząt nie ma w nich juz dawno.Prosił mnie więc żebym poszukała mu w Krakowie jakiegoś biura które zajmuje się wyceną przedsiębiorstw,wycena przedsiębiorstw to takie dość trudne zajęcie i pewnie niewiele osób się tym zajmuje,dlatego myślę że nie będzie łatwo znaleść taką osobę ,może prędzej przez jakieś biuro ,moja koleżanka ma biuro rachunkowe Kraków i ma też inne dodatkowe zajęcia ale nie jestem pewna czy u niej można zrobić taką wycenę mienia. http://www.jesiolowscy.com.pl Wycena przedsiębiorstwa musi polegać na tym że najpierw rzeczoznawcy oglądają takie pomieszczenia lub inne przedmioty do wyceny i podają stan w jakim dana rzecz się znajduje i potem nie wiem czy sami czy komuś zlecają wycenę.Mam nadzieję że znalezienie takiej osoby do wyceny nie będzie bardzo trudne i w internecie coś znajdę.Teraz w internecie można wszystkiego poszukać ,a jeżeli nawet nie dokładnie tego czego szukamy to mamy słowa pokrewne i po nich napewno dotrzemy do sedna naszej sprawy.Mój tata nie spieszy się ze sprzedażą ,jednak jest pewien że to nie uniknione,ponieważ coraz częściej narzeka na zdrowie i już nie ma tyle sił co kiedyś,mam więc nadzieję że choć trochę mu pomogę i znajdę osobę do wyceny przedsiębiorstwa mojego taty.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
News!