|
hostel kraków
|
|
07-10-2010, 12:22 PM
(This post was last modified: 07-10-2010 12:24 PM by admin.)
|
|||
|
|||
|
hostel kraków
Jestem włścicielką małego hotelu w Krakowie,mam mały http://www.aleje28.pl hostel Kraków i w swojej ofercie mam tanie noclegi Kraków.Swoje ogłoszenie zamiesciłam nie tylko w gazecie ale także w internecie, bo teraz bardzi dużo ludzi korzysta z internetu,wystarczy że w wyszukiwarkę wpisze ktoś hasło hostel Kraków lub tanie noclegi Kraków i pojawia się mój hostel.Mam bardzo dużo chętnych osób a także rodzin które chcą wypocząć ,ponieważ mój hostel ma w swojej ofercie specjalne przedszkole lub też jak to niektórzy nazywaja bawialnie,z całym mnóstwem.zabawek.Gdy na przykład chcemy się wybrać na siłownię czy solarium,zostawiamy dziecko pod opieką wykfalikowanej osoby i bez problemu możemy udać się na relax.Ceny pobytu nie są bardzo wygórowane i moim zdaniem bardzo przystępne.Teraz gdy idą wakacje,jest bardzo dużo chętnych aby zatrzymać się w moim hostelu w Krakowie.Kraków jest latem bardzo piękny i jest bardzo dużo obcokrajowców,całe mnóstwo turystów z których Kraków się utrzymuje.Mój hostel nie jest położony w centrum Krakowa a mimo to jest bardzo dużo chętnychz czego się bardzo cieszę.Ja w swojej ofercie cenowej posiadam również różnego rodzaju rabaty które oferuje swoim klientom poza sezonem i na przykład we wrześniu mam bardzo atrakcyje ceny które naprawdę czasmi są bardzo bardzo niskie.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
News!