|
Telefony komórkowe Kraków
|
|
07-10-2010, 12:25 PM
|
|||
|
|||
|
Telefony komórkowe Kraków
Mój mąż prowdzi firmę która naprawia telefony ,jak również ma w sprzedaży aparaty telefoniczne,można u niego dostać wszystkie modele telefonów zarówno tych najnowszych jak i tych starszych .Mój mąż może nawet sprowadzic jakis telefon specjalnie dla klienta .Jego firma ma nazwe tanie telefony komórkowe-sprzedaż i naprawa.Nie wiem czy telefony gsm to dobry biznes ale mój mąż bardzo lubi takiego typy zabawy i nowinki techniczne,czasmi przy jednym telefonie potrafi siedzieć cala noc byle tylko go naprawić,taki jest uparty,ale pod tym względem to moim zdaniem jest to dobra cecha. http://www.66gsm.pl Telefony komórkowe Kraków -to też jeden ze sklepów mojego męża ale w nim bywa rzadziej,te pierwszy jest bliżej domu i w nim może przesaidywać ile chce.Nie mam pojęcia czy można się na tym wzbogacić ale napewno opłaca mu się ta praca bo jescze nie słyszałam żeby narzekał że coś mu nie idzie,czy w naprawach czy w sprzedaży telefonów,bo tlefony ludzie kupują i zawsze będą kupować ,teraz bez telefonu nikt sobie nie wyobraża życia i normalnego funkcjonowania.Biznes jak każdy inny ale praca którą się wykonuje powinno się lubić i mój mąż ja lubi.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
News!