|
Prezenty panieński
|
|
07-10-2010, 12:27 PM
|
|||
|
|||
|
Prezenty panieński
Ostatnio z koleżanką mijałyśmy taki zajebisty sklep z bielizną,były tam takie fajne komplety i nawet nie drogie.Ja upatrzyłam sobie taki w kolorze purpury czyli coś takiego jak fiolet ale jaśniejszy a Kaśka taki biały koronkowy.Narazie tylko tak przechodziłyśmy ,bo nie miałyśmy kasy a oboje nie lubimy wchodzić do sklepu gdy wiemy że i tak nic nie kupimy.Sklep miał jakis szyld http://sedbrak prezenty panieński ,duże okna wystawowe i kłopot jest własnie w tym że nie pamiętamy jak on się nazywał.Ale pamiętamy na jakiej ulicy był więc bez problemu go znajdziemy.Mam nadzieję że po dziesiątym lipca będę jeszcze te nasze komplety bo były naprawdę fajne i nie drogie bo o ile się nie mylę to chyba cały komplet kosztował jakieś dwadzieścia złotych,więc to jest naprawdę bardzo bardzo tanio,mam tylko nadzieję że po jednym praniu będę miała co jeszcze nosić :)Może jak bym więcej zarabiała to poszłabym do takiego sklepu z bielizną za dwieście złotych hehe ale jest jak jest i trzeba sobie jakoś radzić,bo ten sklep z bielizną miał naprawdę fajny towar i było czym wybierać.Więc czekamy z Kaśka na ta upragnioną wypłatę i wyruszamy na wielkie zakupy
idzie lato więc dobra bielizna to podstawa
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
News!

idzie lato więc dobra bielizna to podstawa