Hello There, Guest!

- Login
- Register

News!
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful...

Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tłumaczenia Kraków
07-12-2010, 11:23 PM
Tłumaczenia Kraków
Poszukuję tłumacza przysięgłego z języka angielskiego na polski,jest to dla mnie bardzo ważne a nie wiem gdzie szukać.Wiem że jest coś takiego jak tłumaczenia przysięgłe Kraków i
http://www.pbt.com.pl tłumaczenia Kraków ale nie wiem jak takie miejsce poszukać albo takiej osoby.Mam ttoche bardzo ważnych dokumentów i miszę je pilnie przetłumaczyć i mam nadzieje że uda mi się to
zrobić w dośc szybkim tepie ,bo ja za puźno się za to zabrałam i teraz rermniny mnie gonią.Może ktoś ma jakiegos dobrego znajomego który zajmuje się takimi tłumaczeniami i bez
problemu zajmie się moją sprawą,oczywiście cena za takie tłumaczenie jest do uzgidnienia ,wiem że każdy ma napięty terminarz i nie zawsze jest ten czas żeby coś dodatkowo zrobić ale ja
proponuję odpowiednią cenę za takie tłumaczenia.Tłumaczenia Kraków-nawet widzaiałam takie ogłoszenie ale jeszcze tam nie dzwoniłam i nie wiem co to za osoba ani jaka jest
cena,najpierw wolałam popytać sie na forum może tu uda mi się coś zdziałać.Jeżeli ktoś jest zainteresowny szybkim dorobieniem do pensji i dodatkowo jest tłumaczem przysięgłym to
bardzo prosze o kontakt a na pewno nie będzie zawiedziony,przynajmniej tak mi się wydaje.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

kominy - zaprzyjaznione - kolorowe soczewki kontaktowe - zaprzyjaznione - oferty mieszkań Warszawa - zaprzyjaznione - Krakow apartment - zaprzyjaznione - Pedicure Kraków - zaprzyjaznione - parkiet kraków/a> - zaprzyjaznione - programy lojalnościowe - zaprzyjaznione - Meble kuchenne Kraków - zaprzyjaznione - katowice accommodation
psycholog warszawaTrening brzucha • Najlepsze Odżywki dla sportowców • Trening - atlas ćwiczeń • Kreatyna i Sporty potrzebuje porady. • Bez pracy nie ma kołaczy :( • Najlepsze Odżywki to BSN • Sport to nie tylko Filmy kulturystyka ale i doping • Jeśli nie ma wyboru to zostaje Doping jako alternatywa