|
Tłumaczenia Kraków
|
|
07-12-2010, 11:23 PM
|
|||
|
|||
|
Tłumaczenia Kraków
Poszukuję tłumacza przysięgłego z języka angielskiego na polski,jest to dla mnie bardzo ważne a nie wiem gdzie szukać.Wiem że jest coś takiego jak tłumaczenia przysięgłe Kraków i
http://www.pbt.com.pl tłumaczenia Kraków ale nie wiem jak takie miejsce poszukać albo takiej osoby.Mam ttoche bardzo ważnych dokumentów i miszę je pilnie przetłumaczyć i mam nadzieje że uda mi się to zrobić w dośc szybkim tepie ,bo ja za puźno się za to zabrałam i teraz rermniny mnie gonią.Może ktoś ma jakiegos dobrego znajomego który zajmuje się takimi tłumaczeniami i bez problemu zajmie się moją sprawą,oczywiście cena za takie tłumaczenie jest do uzgidnienia ,wiem że każdy ma napięty terminarz i nie zawsze jest ten czas żeby coś dodatkowo zrobić ale ja proponuję odpowiednią cenę za takie tłumaczenia.Tłumaczenia Kraków-nawet widzaiałam takie ogłoszenie ale jeszcze tam nie dzwoniłam i nie wiem co to za osoba ani jaka jest cena,najpierw wolałam popytać sie na forum może tu uda mi się coś zdziałać.Jeżeli ktoś jest zainteresowny szybkim dorobieniem do pensji i dodatkowo jest tłumaczem przysięgłym to bardzo prosze o kontakt a na pewno nie będzie zawiedziony,przynajmniej tak mi się wydaje. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
News!