|
łóżka z drewna
|
|
03-16-2010, 12:24 PM
|
|||
|
|||
|
łóżka z drewna
Aha, co sądzicie o meblach z czystego surowego drewna? naturalnie pachnące bez dodatków,tzn bez lakieru czy farb? w całym mieszkaniu unosiłby się zapach naturalnej świeżości.
Bardzo piękne są http://www.mazzivo.pl łóżka z drewna ,z wygodnym materacem który zapewnia komfort i wygodę.Wydaję mi się ,że ilość firm zajmująca się takimi rzeczami jest niewielka,może jest jeden producent mebli drewnianych,który jest naprawde solidny i dba o klienta żeby jego meble spelniały nasze wymagania i oczekiwania.Mam dość duży domek z niewielka działka za Krakowem i jestem w trakcie jego urzadzania i wiem na sto procent że zaopatrze go w łóżka drewniane,króre nie tylko będzie stało w mojej sypialni ale praktycznie w kazdym pokoju. Często przyjeżdża do mnie rodzinka która zostaje u mnie na noc,namawiają mnie żebym nie urządziła domek nowocześnie,w różnego rodzaju szklane stoły i meble z dodatkami metalu.Ja jestem chyba tradycjonalistka bo wole bardziej proste rzeczy.Dlatego stawiam na meble z drewna,mam nadzieje że po jednej nocy spędzonej na łóżku drewnianym,moja rodzinka zmieni zdanie i powie mi że miałam racje. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
News!