|
program lojalnościowy
|
|
03-16-2010, 12:27 PM
(This post was last modified: 04-06-2010 05:04 PM by admin.)
|
|||
|
|||
|
program lojalnościowy
Dziś byłam w solarium razem z moją koleżanką i dostałyśmy takie kartki tzn karty lojalnościowe i za to że dziesięc razy przyjdziemy na to solarium to jedenaste opalanie
mamy gratis i to jest bardzo fajne, bo solarum jest naprawdę nowe i ma świetne lampy.Taka karta podarunkowa to jest fajna sprawa i sprawia że klient będzie korzystał z danej usługi choćby dlatego żeby wykorzystać darmowy pakiet opalania.Wiem że to solarium oferuje też inne gratisy które wchodzą w system lojalnościowy albo http://www.ireward24.pl program lojalnościowy np jest to wysokiej jakości kosmetyk do opalania.Ja jednak wole gratisowe opalanie ,może następnym razem wybiorę sobie kosmetyk.Kaśka już ma chyba trzecią taką karte i dopiero niedawno powiedziła mi o tym solarium że tam takie promocje mają.Ona jest stałą bywalczynią w solarium to świetnie sie orientuje w tych wszystkich promocjach i wie kiedy co i jak:)Ja z solarum zaczęłam korzystać bo jakoś nie małam przekonania żeby korzystać,zresztą dużo mówiło się o szkodliwości opalania w solarum, ale jak się używa rozsądnie to nie ma się czego obawiać.Jestem pewna że będę korzystać z karty,bo to świetny pomysł i wiem że będę zadowolona z opalenizny
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
News!

z opalenizny