Hello There, Guest!

- Login
- Register

News!
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful...

Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
program lojalnościowy
03-16-2010, 12:27 PM (This post was last modified: 04-06-2010 05:04 PM by admin.)
program lojalnościowy
Dziś byłam w solarium razem z moją koleżanką i dostałyśmy takie kartki tzn karty lojalnościowe i za to że dziesięc razy przyjdziemy na to solarium to jedenaste opalanie
mamy gratis i to jest bardzo fajne, bo solarum jest naprawdę nowe i ma świetne lampy.Taka karta podarunkowa to jest fajna sprawa i sprawia że klient będzie korzystał
z danej usługi choćby dlatego żeby wykorzystać darmowy pakiet opalania.Wiem że to solarium oferuje też inne gratisy które wchodzą w system lojalnościowy albo http://www.ireward24.pl program lojalnościowy np
jest to wysokiej jakości kosmetyk do opalania.Ja jednak wole gratisowe opalanie ,może następnym razem wybiorę sobie kosmetyk.Kaśka już ma chyba trzecią
taką karte i dopiero niedawno powiedziła mi o tym solarium że tam takie promocje mają.Ona jest stałą bywalczynią w solarium to świetnie sie orientuje w tych wszystkich
promocjach i wie kiedy co i jak:)Ja z solarum zaczęłam korzystać bo jakoś nie małam przekonania żeby korzystać,zresztą dużo mówiło się o szkodliwości opalania w solarum,
ale jak się używa rozsądnie to nie ma się czego obawiać.Jestem pewna że będę korzystać z karty,bo to świetny pomysł i wiem że będę zadowolonaSmile z opaleniznySmile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

Hostel krakow - zaprzyjaznione - Telefony komórkowe - zaprzyjaznione - odnowa biologiczna kraków - zaprzyjaznione - Stopnie schodowe - zaprzyjaznione - Lg Telefony - zaprzyjaznione - karta podarunkowa - zaprzyjaznione - pozycjonowanie - zaprzyjaznione - tipsy Kraków - zaprzyjaznione - counter strike
author xTrening klatki piersiowejEfekty po aerobicznej 6 weideraAtlas Ćwiczeń • kulturystyka i tłuszcz potrzebuje porady. • Kreatyna i Sporty potrzebuje porady. • Rozrywkowe samochody co polecacie? • Mistrz Mariusz Pudzianowski to strongman :) • Miłość a Zdrowie i uroda czy ma wpływ?