|
meble hotelowe
|
|
03-16-2010, 12:32 PM
|
|||
|
|||
|
meble hotelowe
Wycieczka w góry była naprawdę udana,mój ukochany postarał się o wszystko.Mielismy piękny pokój z tak ślicznym widokiem,że codziennie rano przez około godzinę stałam w oknie
i wpatrywałam się w góry.Wyposażenie hotelu też było godne polecenia,ogromne i strasznie duże łóżko z drewna z wygodnym materacem,dawało nam naprawde ogromny komfort wypoczynku i snu.Po całodziennych spacerach powinnam być zmęczona,tymczasem powietrze tam było tak czyste i świeże że mogłam nie schodzić z gór.W pobliżu nie znajdowała się żadna fabryka mebli lub inna która mogłaby zakłucić tamtejszy spokój.Jestem bardzo zadowolona z naszej wyprawy,bo dawno tak dobrze się nie bawiłam,było super uroczo:)Podobno gdzieś nie daleko naszego miejsca wypoczynku,znany producent mebli hotelowych ma swój własny domek,nawet mu się nie dziwie gdyż okolica jest naprawde prześliczna i potrafi zachwycić każdego człowieka.Góry sa moim drugim domem i jeżeli będzie mnie na to kiedyś stać to wybuduję sobie domek w górach,z pięknym łózkiem z drewna i miękkim materacem. http://www.mebloform.pl Meble hotelowe są bardzo wygodne. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
News!