|
noclegi Wrocław
|
|
03-16-2010, 12:37 PM
|
|||
|
|||
|
noclegi Wrocław
Do Wrocławia przyjeżdża moja dawna znajoma ze szkolnych czasów i pilnie poszukuje noclegu,najlepiej żeby był to tani nocleg we Wrocławiu,gdyż ona nie ma za wielkich funduszy
a bardzo chciałyśmy się zobaczyć ja nawet nie mam możliwości przenocowania jej gdyż mieszkamy z mężem u jego matki ,tak chwilowo bo staramy się o własne mieszkanie. Wydaje mi się że noclegi we Wrocławiu są ogólnie tanie i nie będzie długo szukać ale wazne jest żeby to było w okolicy naszego mieszkania czyli gdzieś na uboczu Wrocławia. http://www.wroclaw.hotelsystem.pl Noclegi Wrocław cieszą się dużą popularnością wśród młodych jak i starszych.Młodzi szukają fajnych i dużych pokoji a starsi spokoju i ciszy ale wszystko da się pogodzić Wrocław to nowoczesne miasto i bardzo ciekawe:)Dorota dawno nie była we Wrocławiu i napewno bardzo się zdziwi jak tu się pozmieniało oczywiście na lepsze, jest teraz miło i spokojnie.Wiem że bez problemu znajdzie tani nocleg we Wrocławiu własnie przeglądam oferty i jest ich cała masa tylko przebierac i wybierać,napewno coś się znajdzie dla Dorotki
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
News!