|
kolorowe soczewki kontaktowe
|
|
03-16-2010, 12:39 PM
|
|||
|
|||
|
kolorowe soczewki kontaktowe
Pierwszy raz w życiu widziałam chłopaka w kolorowych soczewkach,nie wiem dlaczego on je założył bo wyglądał troszkę dziwnie żeby nie mówiąc tego bardziej dosadnie
![]() Jego oczy były aż czarne i wiem na sto procent że były to soczewki bo nikt nie ma takiego koloru oczy,przyglądałam mu się tak ,że w pewnym momencie aż się speszyłam bo przez długi czas wpatrywaliśmy się w siebie hehe jakby chciał mnie zahipnotyzować swoim wzrokiem a raczej swoimi oczami zaopatrzonymi w http://www.topsoczewki.pl kolorowe soczewki kontaktowe . Soczewki kolorowe widywałam raczej u dziewczyn nigdy u chłopaków no może na jakiejś imprezce i wtedy te oczy były na przykład w paski jak lampart albo całkiem białe. Normalnie masakra co ta moda nie zrobi z ludzi,już nawet chłopaki wydziwiają ,nie wiem chca bardziej szokować czy co?U dziewczyn soczewki wygladają sto razy lepiej. A jak się facet tak stroi to tak dziwnie przynajmnie dla mnie.Kolorowe soczewki kontaktowe są dla wszystkich ale nie wszystkim one pasują i czasmi mogą popsuć wygląd niż go poprawić. Czasami jednak soczewki są naprawdę wygodne,wygodniejsze niż okulary,być może ten chłopak je założył a żeby wyglądać inaczej to za szalał na maksa
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
News!