Hello There, Guest!

- Login
- Register

News!
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful...

Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kolorowe soczewki kontaktowe
03-16-2010, 12:39 PM
kolorowe soczewki kontaktowe
Pierwszy raz w życiu widziałam chłopaka w kolorowych soczewkach,nie wiem dlaczego on je założył bo wyglądał troszkę dziwnie żeby nie mówiąc tego bardziej dosadnieSmile
Jego oczy były aż czarne i wiem na sto procent że były to soczewki bo nikt nie ma takiego koloru oczy,przyglądałam mu się tak ,że w pewnym momencie aż się speszyłam
bo przez długi czas wpatrywaliśmy się w siebie hehe jakby chciał mnie zahipnotyzować swoim wzrokiem a raczej swoimi oczami zaopatrzonymi w http://www.topsoczewki.pl kolorowe soczewki kontaktowe .
Soczewki kolorowe widywałam raczej u dziewczyn nigdy u chłopaków no może na jakiejś imprezce i wtedy te oczy były na przykład w paski jak lampart albo całkiem białe.
Normalnie masakra co ta moda nie zrobi z ludzi,już nawet chłopaki wydziwiają ,nie wiem chca bardziej szokować czy co?U dziewczyn soczewki wygladają sto razy lepiej. A jak się
facet tak stroi to tak dziwnie przynajmnie dla mnie.Kolorowe soczewki kontaktowe są dla wszystkich ale nie wszystkim one pasują i czasmi mogą popsuć wygląd niż go poprawić.
Czasami jednak soczewki są naprawdę wygodne,wygodniejsze niż okulary,być może ten chłopak je założył a żeby wyglądać inaczej to za szalał na maksaSmile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

męskie buty podwyższające - zaprzyjaznione - apartamenty Warszawa sprzedaż - zaprzyjaznione - Protetyka Kraków - zaprzyjaznione - kursy językowe - zaprzyjaznione - fundusze UE - zaprzyjaznione - Pro/engineer - zaprzyjaznione - gabinet kosmetyczny kraków - zaprzyjaznione - Strój pokojówki - zaprzyjaznione - Krakow apartments
kredyty mieszkaniowekredyty mieszkaniowekredyty mieszkaniowekredyty mieszkaniowekredyty samochodowekredyty samochodowekredyty samochodowekredyty samochodowekredyty samochodowe