|
praca dla tłumaczy
|
|
03-16-2010, 12:41 PM
|
|||
|
|||
|
praca dla tłumaczy
Jestem tłumaczem i nauczycielem języka angielskiego i rozglądam się za pracą.Czy jest gdzieś w okolicy praca dla nauczycieli lub praca dla tłumaczy.Oprócz
angielsiego znam też inne języki obce ,umiarkowanie znam niemiecki a troszkę lepiej rosyjski,jednak jako tłumacz angielskiego czuję się pewniej.Nauczać mogę rosyjskiego w szkole. Nawet nie widziłam takiego ogłoszenia- http://www.linguajob.pl praca dla tłumaczy ,szukałam w internecie,ale jeszcze musze poszukać w jakiejś gazecie.Praca dla nauczycieli w Krakowie jest do znalezienia i widziałam też ciekawe ogłoszenie ale jak zadzwoniłam to okazało się że jest ona na drugim końcu Krakowa i dojazdy by mnie wyczerpały finansowo.Dlatego sobie odpuściłam nawet na bilety bym nie zarobiła.Języki obce nie są łatwe ale lubię się ich uczyć i ciągle się szkole w tym kierunku żeby jeszcze lepiej władać np niemieckim i rosyjskim.Mam jeszcze w planach język hiszpański ale nie wiem czy uda mi się to wszystko pogodzić,ale będę się starała.Szukam pracy i naprawdę ciężko jest znaleźć a już nie mówie o takiej pracy która dawałaby nam satysfakcję.Praca dla nauczycieli jest ale cięzko jest ją dograc ze swoim życiem osobistym,przynajmniej tak mi się wydaje. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
News!