Hello There, Guest!

- Login
- Register

News!
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful...

Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
praca dla tłumaczy
03-16-2010, 12:41 PM
praca dla tłumaczy
Jestem tłumaczem i nauczycielem języka angielskiego i rozglądam się za pracą.Czy jest gdzieś w okolicy praca dla nauczycieli lub praca dla tłumaczy.Oprócz
angielsiego znam też inne języki obce ,umiarkowanie znam niemiecki a troszkę lepiej rosyjski,jednak jako tłumacz angielskiego czuję się pewniej.Nauczać mogę rosyjskiego w szkole.
Nawet nie widziłam takiego ogłoszenia- http://www.linguajob.pl praca dla tłumaczy ,szukałam w internecie,ale jeszcze musze poszukać w jakiejś gazecie.Praca dla nauczycieli w Krakowie jest do znalezienia
i widziałam też ciekawe ogłoszenie ale jak zadzwoniłam to okazało się że jest ona na drugim końcu Krakowa i dojazdy by mnie wyczerpały finansowo.Dlatego sobie odpuściłam nawet
na bilety bym nie zarobiła.Języki obce nie są łatwe ale lubię się ich uczyć i ciągle się szkole w tym kierunku żeby jeszcze lepiej władać np niemieckim i rosyjskim.Mam jeszcze w planach
język hiszpański ale nie wiem czy uda mi się to wszystko pogodzić,ale będę się starała.Szukam pracy i naprawdę ciężko jest znaleźć a już nie mówie o takiej pracy która dawałaby
nam satysfakcję.Praca dla nauczycieli jest ale cięzko jest ją dograc ze swoim życiem osobistym,przynajmniej tak mi się wydaje.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

Protezy Kraków - zaprzyjaznione - remonty kraków - zaprzyjaznione - gabinet kosmetyczny kraków - zaprzyjaznione - nowe mieszkanie Warszawa - zaprzyjaznione - pozycjonowanie - zaprzyjaznione - organizacja œlubów i wesel - zaprzyjaznione - przeprowadzki krakow - zaprzyjaznione - odnowa biologiczna kraków - zaprzyjaznione - używane meble sklepowe
kredyty mieszkaniowekredyty mieszkaniowekredyty mieszkaniowekredyty mieszkaniowekredyty mieszkanioweKredyty mieszkaniowe, gotówkowe orakredyty samochodowepożyczkapożyczka