Hello There, Guest!

- Login
- Register

News!
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful...

Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
prawo jazdy Kraków
03-16-2010, 12:42 PM
prawo jazdy Kraków
Już dawno o tym myślałam i doszłam do wniosku że zrobię http://www.prymus.krakow.pl prawo jazdy Kraków ,mieszkam w Krakowie i nawet widziałam reklame pewnej firmy szkoła jazdy Kraków w swoim
zakresie obowiązków testy teotretyczne i praktyczne,czyli typowa nauka jazda Kraków mój mąż parę dni temu zabrał mnie na mała wycieczkę i
uczył mnie jeździć naszym autkiem po leśnch drogach i radziłam sobie nawet dobrze ,tylko trochę wbijanie wbiegów mi nie wychodziło.Myślę że poradze sobie z testami
teoretycznymi bo pomoże mi w tym mąż który już pare lat temu robił prawo jazdy ale świetnie zna teorię i potrafi dobrze tłumaczyć z praktyką tez sobie
poradzę będę miała godziny jazdy z instruktorem a jeżeli będzie mi mało albo nie załapie wszystkiego w miare szybko to jestem pewna że Mariusz z chęcia
mnie poduczy:)Uczę się bardzo szybko a prawo jazdy już dawno chciałam zrobić .Nie mam jeszcze własnego autka ale do tego do jeszcze mam trochę czasu
narazie muszę zdać a potem będę pożyczać od mężulkaSmile
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

apartamenty w Krakowie - zaprzyjaznione - szkła kontaktowe - zaprzyjaznione - Wawel Service forum - zaprzyjaznione - plastové okná - zaprzyjaznione - Prawo jazdy Wieliczka - zaprzyjaznione - protetyk Kraków - zaprzyjaznione - paluch koślawy - zaprzyjaznione - dentysta Kraków - zaprzyjaznione - parkiety kraków
Odżywka Dymatize Super Mass Gainer gdzie kupić? • Trening brzuchaTrening plecówAtlas Ćwiczeń • odżywki i atlas ćwiczeń • Kreatyna i Spalacze tłuszczu potrzebuje porady. • Czy kulturystyka w mieście jest możliwa? • Koksy to sterydy szkodzą zdrowiu. • Sport to nie tylko Filmy kulturystyka ale i doping