|
kominy
|
|
03-16-2010, 12:44 PM
|
|||
|
|||
|
kominy
Znajoma buduje sobie dom na uboczu Krakowa i szuka świetnych projektantów domków jednorodzinnych którzy wezmą pod uwagę jej wszystkie pomysły i nie będą jej
zbywać jakimiś prostymi rzeczami.Ona nie szuka niczego wyrafinowanego ale chce żeby jej dom był naprawdę nowoczesny i miły dla rodziny .Chce zrobić sobie domus zamiast zwykłego kominu ,zwykłe kominy jej się nie podobają .Jest na rynku pare takich firm czy ludzi którzy sa dobrymi fachowcami i w własnie z nimi moja znajoma chce nawiązac współpracę.Już nawet rozmawiała z kilkoma ale chcieli jakieś kosmiczne pieniądze za domus i byli strasznie nie mili. Pomaga jej w przprowadzaniu rozmów bo ona sama czasem juz nie ma sił.Zgadzam się z nią że projektant musi bazowac na słowie swojego klienta i doradzac co jest dober a co nie ale nie może narzucać czegoś co nie nie idzie po myśli mojej znajomej.Jej dom będzie jej domem marzeń i musi być perfekcyjny od fundamentów aż po http://www.askot.krakow.pl kominy .Widziałam z nią mase zdjęć i gotowych projektów na które powoływała się moja znajoma i są naprawde śliczne i z każdego coś wybierze i połączy to w jeden super dom. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
News!