Hello There, Guest!

- Login
- Register

News!
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful...

Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kominy
03-16-2010, 12:44 PM
kominy
Znajoma buduje sobie dom na uboczu Krakowa i szuka świetnych projektantów domków jednorodzinnych którzy wezmą pod uwagę jej wszystkie pomysły i nie będą jej
zbywać jakimiś prostymi rzeczami.Ona nie szuka niczego wyrafinowanego ale chce żeby jej dom był naprawdę nowoczesny i miły dla rodziny .Chce zrobić sobie
domus zamiast zwykłego kominu ,zwykłe kominy jej się nie podobają .Jest na rynku pare takich firm czy ludzi którzy sa dobrymi fachowcami i w własnie z nimi
moja znajoma chce nawiązac współpracę.Już nawet rozmawiała z kilkoma ale chcieli jakieś kosmiczne pieniądze za domus i byli strasznie nie mili.
Pomaga jej w przprowadzaniu rozmów bo ona sama czasem juz nie ma sił.Zgadzam się z nią że projektant musi bazowac na słowie swojego klienta i doradzac
co jest dober a co nie ale nie może narzucać czegoś co nie nie idzie po myśli mojej znajomej.Jej dom będzie jej domem marzeń i musi być perfekcyjny od
fundamentów aż po http://www.askot.krakow.pl kominy .Widziałam z nią mase zdjęć i gotowych projektów na które powoływała się moja znajoma i są naprawde śliczne i z każdego coś wybierze i połączy
to w jeden super dom.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

koncerty jazzowe kraków - zaprzyjaznione - rehabilitacja kardiologiczna - zaprzyjaznione - apartamenty Kraków - zaprzyjaznione - Rentgen zębów Kraków - zaprzyjaznione - EEG - zaprzyjaznione - podłogi drewniane Kraków - zaprzyjaznione - luksusowe apartamenty Kraków - zaprzyjaznione - buty - zaprzyjaznione - Prawo jazdy Kraków
Trening - atlas ćwiczeń a zdrowie • Trening - atlas ćwiczeń • kulturystyka i sztuki walki potrzebuje porady. • Mistrz Mariusz Pudzianowski to strongman :) • Najlepsze Odżywki to BSN • Czy kulturystyka na maturze jest możliwa? • Najlepszy sport to kulturystyka i fitness • Dla kobiet najlepszy jest wellness i fitness • Karate to Sztuka walki w dodatku najlepsza!