|
Wybielanie zębów Kraków
|
|
04-08-2010, 11:06 AM
|
|||
|
|||
|
Wybielanie zębów Kraków
Moi rodzice są stomatologami i mają swoje gabinety w Krakowie w dwóch miejscach.Niedawno prosili mnie żebym zamieściła ogłoszenie w gazecie-stomatolog Kraków z numerami
telefonów i adresami ich gabinetów,ale ja wpadłam na pomysł że zamieszcze ogłoszenia w dwóch gazetach,drugie ogłoszenie brzmiało-dentysta Kraków.Gabinety moich rodziców są bardzo nowoczesne mimio to moi rodzice nie mają zbyt wygórowanych cen,w swojej ofercie mają także wybielanie zębów,więc pomyślałam że zamieszcze również ogłoszenie a hasłem- http://www.triodent.pl wybielanie zębów Kraków i podałam cenę i o dziwo już jest bardzo dużo zainteresowanych.Jakiś tydzień po zamieszczeniu ogłoszenia,rozdzwoniły się telefony i codziennie rodzice mają po kilkanaście zabiegów wybielania zębów dziennie.Więc moje ogłoszenie podziałało i jestem z tego bardzo zadowolona,miałam jakiś wkład w firme i jej rozwój.Wystarczyło zamieścic kilka kluczowych słów i czekać aż ludzie zaczną dzwonić.mam nadzieję że moja mama z tatą będą mieli bardzo dużo pacjentów.Ich gabinety są położone w dobrych punktach w Krakowie i myślę że to też ma duże znaczenie,te gabinety nie są w centrum ale mimo tego ich lokalizacja jest bardzo dobra.Dentysta Kraków i stomatolog Kraków to bardzo ważne słowa jeżeli chce się zamieśić ogłoszenie w gazecie,przynajmniej takie jest moje zdanie. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
News!