|
Hotele w Krakowie
|
|
04-08-2010, 11:09 AM
|
|||
|
|||
|
Hotele w Krakowie
Nasza paczka starych znajomych wybiera się do Krakowa na najbliższy tydzień i własnie jestem w trakcie szukania hotelu,hotel Kraków nie może byc bardzo drogi ale
musi mieć fajne pokoje i dobre jedzonko.W Krakowie jest całe mnóstwo hoteli na różnym poziomie i różnym standardzie.Tak więc moją uwagę przykuło ogłoszenie-Hotel Kraków piękne pokoje przystepne ceny!!! Zdzwoniłam na podany numer i o dziwo naprawdę ceny były inne niż wszędzie,więc umówiłam się na oglądanie pokoi ponieważ wczesniej przed naszym wyjazdem byłam w Krakowie służbowo jednak znalazłam trochę czasu aby obejrzec te pokoje. http://www.krakow.hotelsystem.pl Hotele w Krakowie mają różne ceny a ten hotel miał naprawdę niskie apo obejrzeniu pokoi byłam naprawdę miło zaskoczona,pokoje były prześliczne z pięknymi łóżkami ,osobnymi łazienkami, z pięknym widokiem poprostu śliczne. Postanowiłam że zarezerwuje nam dwa pokoje,bo jedzie nas czwórka tzn dwie pary i wiem że wszyscy będą bardzo zadowoleni z widoków i niskiej ceny.W Krakowie nie będziemy długo bo zaledwie tydzień ale mam wrażenie że będziemy bardzo zadowoleni.Hotele Kraków są pięknymi hotelami takie jest moja zdanie. |
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
News!