Hello There, Guest!

- Login
- Register

News!
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful...

Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Hotele w Poznaniu
04-08-2010, 11:11 AM
Hotele w Poznaniu
W Poznaniu mam hurtownie dywanów i wykładzin i w poniedziałek zadzwonił do mnie właściciel hotelu Poznań.Właśnie jest w trakcie małego remontu i chce też przy okazji zmienić wystrój.Zaproponowałam mu spotkanie w środę a do tego czasu ja będę musiała przygotować wszystkie potrzebne próbki ,razem z wyceną. http://www.poznan.hotelsystem.pl Hotele w Poznaniu bardzo dbają o każdy szczegół wystroju,wydaje mi się że dobrze dobrana wykładzina albo dywan sprawiają że hotel zaczyna mieć swój charakter i klimat.Bardzo ładne są odcienie brązu połączone z ciekawymi motywami kwiatowymi albo różnego rodzaju odcienie fioletu ale nie za ciemnego też z różnymi motywami.Tak więc każdy dba o szczegóły a hotele Poznań mają za zadanie stworzyć przyjazne otoczenie dla klienta,żeby czuł się jak w domu i taka ładna świeża wykładzina może to sprawić.Szef hotelu wie bardzo dobrze czego chce i np prosił tylko o próbki dywanów i wykładzin w kolorze złota,brązu i bordo albo gładkie albo z motywami.Moja hurtownia ma bardzo duży wybór więc jestem pewna że właścicel hotelu napewno coś wybierze,trzymam kciuki bo to wielka szansa dla mnie na dalszą współpracę.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

Pedicure Kraków - zaprzyjaznione - dofinansowanie/a> - zaprzyjaznione - migreny Kraków - zaprzyjaznione - projekty domów - zaprzyjaznione - hotels in krakow - zaprzyjaznione - ławki betonowe - zaprzyjaznione - krzesła biurowe - zaprzyjaznione - jó ablakok - zaprzyjaznione - muanyag ablak
wirnikprace pedagogiczneTrening plecówAtlas Ćwiczeń • kulturystyka i sztuki walki potrzebuje porady. • Rozrywkowe samochody co polecacie? • Naturlane Odchudzanie jest najlepsze na sywletkę. • Dla kobiet najlepszy jest wellness i fitness • Karate to Sztuka walki w dodatku najlepsza!