|
Hotele w Poznaniu
|
|
04-08-2010, 11:11 AM
|
|||
|
|||
|
Hotele w Poznaniu
W Poznaniu mam hurtownie dywanów i wykładzin i w poniedziałek zadzwonił do mnie właściciel hotelu Poznań.Właśnie jest w trakcie małego remontu i chce też przy okazji zmienić wystrój.Zaproponowałam mu spotkanie w środę a do tego czasu ja będę musiała przygotować wszystkie potrzebne próbki ,razem z wyceną. http://www.poznan.hotelsystem.pl Hotele w Poznaniu bardzo dbają o każdy szczegół wystroju,wydaje mi się że dobrze dobrana wykładzina albo dywan sprawiają że hotel zaczyna mieć swój charakter i klimat.Bardzo ładne są odcienie brązu połączone z ciekawymi motywami kwiatowymi albo różnego rodzaju odcienie fioletu ale nie za ciemnego też z różnymi motywami.Tak więc każdy dba o szczegóły a hotele Poznań mają za zadanie stworzyć przyjazne otoczenie dla klienta,żeby czuł się jak w domu i taka ładna świeża wykładzina może to sprawić.Szef hotelu wie bardzo dobrze czego chce i np prosił tylko o próbki dywanów i wykładzin w kolorze złota,brązu i bordo albo gładkie albo z motywami.Moja hurtownia ma bardzo duży wybór więc jestem pewna że właścicel hotelu napewno coś wybierze,trzymam kciuki bo to wielka szansa dla mnie na dalszą współpracę.
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
News!