Hello There, Guest!

- Login
- Register

News!
Far far away, behind the word mountains, far from the countries Vokalia and Consonantia, there live the blind texts. Separated they live in Bookmarksgrove right at the coast of the Semantics, a large language ocean. A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradisematic country, in which roasted parts of sentences fly into your mouth. Even the all-powerful...

Post Reply 

Thread Rating:
  • 0 Votes - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zaprawa do spoinowania
04-08-2010, 11:14 AM
Zaprawa do spoinowania
Jestem budowlańcem, zajmuje się tak zwanym kamieniarstwem czyli układaniem posadzek i ogrodzeń z kamienia, ostatnio dostaliśmy do sprawdzenia nowej firmy materiały takie jak:
fuga do kamienia,zaprawa do granitu i zaprawa do spoinowania. Tak więc według mojej oceny fuga do kamienia sprawdza się w stu procętach jest długo plastyczna co pozwala fugować
bez pośpiechu a kolor jaki jest zaznaczony na opakowaniu jest faktycznym kolorem fuga do kamienia po jej wyschnięciu i stwardnieniu. Zaprawa do graniutu którą testowaliśmy jest również
niezłej jakości aczkolwiek nie odbiega jakością od innych tańszych produktów o nazwie zaprawa do granitu więc nie zaskoczyła mnie niczym specjanym.Zaprawa do spoinowania natomiast
jaką miałem sprawdzić była kiepska zbyt szybko twardniała i niezbyt dokładnie wypałniała spoiny, według mnie http://www.abmb.eu]zaprawa do spoinowania powinna mieć plastyczność i czas twardnienia
podpodobne jak fuga do kamienia nie wiem czym to jest spowodowane że ta właśnie zaprawa do spoinowania tak szybko traci te wartości. Kończąc ten temat według mojej oceny moge polecić
z tej firmy fuge do kamiania i zaprawe do granitu, a zaprawe do spoinowania pod warunkiem że będzie nią spoinować kilku robotników jednocześnie zespołowo ze względu na krótki czas jej obróbki.
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 

Forum Jump:

CAD - zaprzyjaznione - Tłumaczenia angielski - zaprzyjaznione - posciel - zaprzyjaznione - implanty Kraków - zaprzyjaznione - praca dla filologa - zaprzyjaznione - przedłużanie włosów Kraków - zaprzyjaznione - Agencja nieruchomości Kraków - zaprzyjaznione - Serwis samochodowy Kraków - zaprzyjaznione - balustrady
Trening tricepsaEfekty po aerobicznej 6 weideraoczyszczanie organizmu • kulturystyka i Trening potrzebuje porady. • Kreatyna i sterydy potrzebuje porady. • Kreatyna i Spalacze tłuszczu potrzebuje porady. • Kreatyna i odżywki leksykon potrzebuje porady. • Dla kobiet najlepszy jest wellness i fitness • Najlepsze odżywki na siłę co skuteczne?