|
Kancelaria prawna Warszawa
|
|
04-08-2010, 07:27 PM
|
|||
|
|||
|
Kancelaria prawna Warszawa
Mieszkam od nie dawna w Warszawie,wcześniej mieszkałam w Krakowie i tam właśnie razem z moją mamą miałyśmy kancelarie prawną.Moja mama zajmowała się wszystkim co dotyczyło prawa,ja zaś miałam troszke inne zajęcie oprócz pomagania mamie,byłam doradcą podatkowym.Teraz gdy przeniosłam się do Warszawy chcę sama otworzyć swoje biuro doradctwa podatkowego.Doradca podatkowy Warszawa-taką reklamę zamieszczę na budynku w którym będę miała biuro,albo doradctwo podatkowe Warszawa,sama jeszcze nie wiem.Wiem jednak że jest zapotrzebowanie na takie usługi.Nawet moja mama gdyby otworzyła biuro- http://www.sikora.com.pl kancelaria prawna Warszawa też miałaby bardzo dużo zainteresowanych,ale wiem że jej jest dobrze w Krakowie i narazie nie planuje się przenosić.Nawet dałam już ogłoszenie do gazety-doradca podatkowy Warszawa zaprasza i mam nadzieję że to też coś pomoże. Warszawa to duże miasto i takie biura są potrzebne,Warszawa ciągle się rozwija,więc myśle że poszłam w dobrym kierunku i moje biuro będzie cieszyć się dużym zainteresowaniem
|
|||
|
« Next Oldest | Next Newest »
|
News!